Skip to content

Over ons

Studio Jaag produceert kleding in opdracht van klanten. En die klanten zijn zeer divers: gevestigde modemerken, mode-ontwerpers, starters en bedrijven voor fashion merchandise. Bij het in productie nemen van kledingontwerpen hebben wij  veel ervaring met de bewaking van de pasvorm en ook het regelen en aansturen van de productie doen wij van begin tot eind .

We koppelen onze brede eigen kracht en ervaring aan de kennis en expertise van een kring van freelancers. Daarmee bieden we een zeer breed scala aan fashion services. 

Door de jaren heen zijn we gespecialiseerd geraakt in damesbovenkleding, zowel in de kleine als de grotere maten.
Ook maken we home & nightwear in de prachtigste ontwerpen en materialen. Daarnaast hebben we ons steeds meer gespecialiseerd op het gebied van kinderkleding. Ook aan andere textiel gerelateerde opdrachten werken we, geïnspireerd door de ontwerpers, met heel veel plezier. 

Meer weten? Stel uw fashion vraag

via: info@studiojaag.nl

Studio-Jaag-illustratie-3

Going Green

Bestaande kledinglijn verduurzamen en vergroenen

Een goede pasvorm en comfort zijn belangrijke aspecten van een goed kledingmerk. Met evenveel passie streven we ernaar om uw collectie zo duurzaam mogelijk en dichter bij huis te laten produceren. We maken goede afspraken met onze leveranciers en kiezen waar mogelijk voor het gebruik van natuurlijke en duurzaam geproduceerde stoffen.