Skip to content

Uw modeontwerp

Op basis van uw ontwerp begeleiden wij het hele productieproces. Maar eerst maken wij ter controle een sample/prototype voor de uitwerking. Dit zijn de te nemen stappen:

  • Werkvoorbereiding ; een goed digitaal patroon is een ‘must‘.
  • Pasvormbewaking, aansluitend bij de uitstraling van uw ontwerp of kledinglijn.
  • Stof- en materiaalkeuze of advies hierover.
  • Selectie van een productie-atelier in Europa.* Ons netwerk in Polen is groot. 
  • Sample/prototype uitwerken.
  • Bewaking van productieplanning. We geven advies bij inkoop/sourcing van materiaal en stof en we zorgen ervoor dat alle materialen op tijd op de productielocatie aanwezig zijn.
  • Indien gewenst: begeleiding bij de kostprijscalculatie en advies over de marge. 
  • Alle voorkomende problemen tijdens het productieproces lossen wij op.

*het terughalen van productie naar Europa heeft grote voordelen: uitstraling van uw merk, de kwaliteit, kortere levertijden en dus flexibiliteit. De Poolse ateliers waar we mee werken zijn ambitieus en nauwkeurig. 

Uw modemerk

Gevestigde modemerken kunnen wij terzijde staan op het pad naar verduurzaming. Wij adviseren op het gebied van stof- en materiaalkeuze en helpen bij het terughalen van de productie naar Europa. Onze eigen ervaring en breed netwerk van fashion freelancers staan garant voor een gedegen advies. Ook hier bieden we desgewenst ondersteuning bij het hernieuwd opzetten van het productieproces. 

Uw mode-idee

Allereerst bespreken wij uitvoerig over de haalbare mogelijkheden qua realisatie. Wij verlenen onze productiesupport vanaf 100 stuks per fashion item. Van nieuwe vragen en opdrachten worden we steeds weer enthousiast!

Samen met u maken wij het digitale patroon en leveren dat in alle gevraagde maten. Mocht u ook de productie aan ons willen uitbesteden, nemen wij dezelfde zorgvuldige stappen als boven genoemd.

Textielgerelateerde producten

Eigenlijk kunt u voor alle producten waar textiel aan te pas komt bij ons terecht.

Neem de proef op de som en stel uw (mode)vraag

via : info@studiojaag.nl

Studio-Jaag-illustratie-1

Fashion production support van Studio Jaag
voor kledingontwerpers, merkeigenaars, starters